WIN de CD van ‘Koning van Katoren’

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN Het land Katoren heeft al 17 jaar geen koning meer. Sinds de vorige koning overleed wordt het land bestuurd door zes ministers, en zij doen niet echt hun best om een nieuwe koning te vinden.

Dan is daar ineens de jonge Stach. Hij wil graag de nieuwe koning worden, maar de ministers verzinnen dat hij zich moet bewijzen en ze geven hem een reeks onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden.

Nog maar een paar weken is de musical Koning van Katoren te zien in de Nederlandse theaters. Musical Reports was erg enthousiast over deze nieuwe Theater Terra voorstelling. Onze recensie is HIER terug te vinden. Nagenieten van deze voorstelling kan nu ook! Alle liedjes uit de voorstelling staan namelijk op CD! De CD is te koop in de theaters en via de website van Theater Terra.

Musical Reports mag in samenwerking met Theater Terra een gesigneerd exemplaar verloten van het castalbum van Koning van Katoren!

Wat moet je doen om te winnen? Simpel: geef antwoord op onderstaande prijsvraag!

Wie schreef het boek Koning van Katoren?

Stuur het antwoord op de prijsvraag samen met je volledige (post)adres naar prijsvraag[@]musicalreports.nl en doe dit o.v.v. Koning van Katoren prijsvraag. Vaker meedoen heeft geen zin. Meedoen kan tot en met 20 februari 2013.

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies