Cast Sister Act betreedt heilige grond van het Circustheater

Onder leiding van regisseur Carline Brouwer krijgt de cast van Sister Act voor het eerst het spectaculaire decor te zien waarin het Mariabeeld uiteraard niet mag ontbreken. De cast, met onder anderen Carolina Dijkhuizen, Simone Kleinsma, Stanley Burleson, Edwin Jonker, Christanne de Bruijn en Frans Mulder, repeteert vanaf vandaag in het AFAS Circustheater in Den Haag. Het meest swingende klooster van Nederland opent op 17 februari haar deuren! De goddelijke Broadwayhit gaat op 3 maart in première.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies