Disney in Concert met o.a. Jamai Loman & Freek Bartels

Een primeur in Het Concertgebouw! Voor de allereerste keer in Nederland een sfeervol en feestelijk Disney-concert voor alle generaties. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Met muziek uit films als The Lion KingBelle en het beestDe kleine zeemeerminEnchantedAladdin, en nog veel meer.

Begeleid door een live symfonieorkest brengen musicalsterren als Jamai Loman, Pearl Jozefzoon, Freek Bartels en Celinde Schoenmaker de mooiste muziek uit de magische wereld van Disney ten gehore. Ondersteund door originele foto’s en beelden zingen ze klassiekers uit verschillende Disney-films. Een concert waarbij ouders zich weer even kind wanen en kinderen groot mogen zijn.

Familieticket Disney in Concert
Kom met het hele gezin en krijg elk vierde kaartje gratis. Dit geldt alleen als u de kaarten tegelijk bestelt en niet in combinatie met andere aanbiedingen. Vooralsnog zullen er concerten op 17 en 18 augustus 2013 plaatsvinden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies