M-Lab in need of Spring Awakening

De jonge cast van Spring Awakening zong samen met Freek Bartels nog een keer de prachtige muziek uit deze musical ten bate van het voortbestaan van M-Lab. Toen de jonge cast van Spring Awakening hoorde over de onzekere toekomst van M-Lab, besloten zij, op eigen initiatief en geheel belangeloos, een concert voor ons musicalliefhebbers te organiseren. Zij willen niet dat het instituut dat hen voor het eerst liet proeven aan een professionele productie én ze de kans gaf zich te laten zien aan de buitenwereld verdwijnt.

Wat: Spring Awakening in Concert
Wie: o.a. Freek Bartels, Michelle van de Ven, Jasper Stokman, Martijn Vogel & Lisa Berendse
Waar: M-Lab, Amsterdam
Datum: 4 februari 2013
Door: Sebas van Buuren & Jouke van Buuren

Wij vroegen hen waarom M-Lab eigenlijk van belang is voor jonge talenten. Daarnaast zie je in deze video exclusieve beelden van het concert.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies