Vrolijkheid spat bij Woezel en Pip van het toneel af

Wie kent ze inmiddels niet? Woezel en zijn hartsvriendinnetje Pip. De twee allerliefste hondjes van de wereld komen na drie succesvolle theaterseizoenen nu met een nieuwe voorstelling, waarin ze allerlei nieuwe avonturen beleven. Prachtig, kleurrijk en vol met de voor de allerkleinsten zeer bekende muziek.

Wat: Woezel en Pip: Alles is fijn!
Wie: O.a. Koen Iking, Jacqueline Goedmakers, Gijs Geers en Melissa Drost
Wanneer: 10 februari 2013 (première)
Waar: Leidse Schouwburg
Door: Stéphanie van Gerven

Woezel is een klein jongenshondje. Hij heeft grote flaporen, een stoere blaf en een heel klein hartje. Pip is lief, zorgzaam en het hartsvriendinnetje van Woezel. In deze voorstelling beleven Woezel en Pip opnieuw verschillende – losse – avonturen in de Tovertuin, met vriendjes zoals Buurpoes, Tante Perenboom, De Wijze Varen, De Zingende Tulpjes, Vlindertje en Molletje. Woezel wordt bijvoorbeeld Superwoezel, De Wijze Varen verandert in een piraat, Buurpoes maakt jacht op het visje waar Woezel en Pip mee willen spelen en Woezel probeert een ster te plukken voor Pip.

De show is een vervolg op de eerder gemaakte show Woezel en Pip: In de Tovertuin, die in 2010 werd bekroond met een ANWB Publieksprijs voor beste kinder- en familiemusical. Ook nu is de voorstelling geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Woezel en Pip: Alles is Fijn! is een kindervoorstelling in hart en nieren. Het decor is prachtig kleurrijk en past perfect in de kinderlijke belevingswereld – vooral de visuele strip-achtige effecten leveren grappige momenten op. De vrolijkheid van de acteurs spat vanaf het begin van het toneel. Door het aan elkaar breien van allerlei korte verhaaltjes (een paar minuten per verhaal) door de vertelster is 55 minuten niet te lang voor de korte aandachtsspanne van de kleintjes. Tenslotte is de voorstelling er compleet op gericht om de kinderen mee te laten doen; ze zingen, dansen en klappen enthousiast tijdens de voorstelling en na afloop kunnen ze zich zelfs laten schminken en op de foto in de Tovertuin. Een compleet dagje uit dus, waarbij de volwassenen vooral genieten van hoe ontzettend de kinderen genieten.

Woezel en Pip: Alles is fijn! is nog tot en met 26 mei 2013 te zien in verschillende Nederlandse theaters.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies