Céline Purcell vervangt Brigitte Heitzer in M-Lab musical ‘Otis’

M-Lab maakt vandaag bekend dat de vrouwelijke hoofdrol in de nieuwe M-Lab Productie Otis wordt gespeeld door Celine Purcell in plaats van Brigitte Heitzer. Haar huidige voorstelling Dial M for Murder van Het Thriller Theater blijkt toch niet te combineren met het repetitieproces van Otis.

Céline Purcell speelde in vele musicals als Miss Saigon, Titanic en The Sound Of Music. Voor zowel de rol van Eliza Doolittle in My Fair Lady als die van Sofie Stuiveling in Mamma Mia! ontving ze een John Kraaijkamp Musical Award. Ze was alternate Belle in Belle en het Beest en speelde vervolgens in het toneelstuk Geknipt om te leren, de M-Lab Productie Sondheim in Songs en de musicals Les Misérables, Toon en Wicked. Op tv was ze onder meer te zien in Kinderen Geen Bezwaar en Gebak van Krul.

De nieuwe Nederlandse musical Otis is gebaseerd op Shakespeare’s Othello en is van 10 tot en met 14 april exclusief te zien in Theater M-Lab. De repetities starten in maart. Het script en de liedteksten zijn van Karina Kroft, de muziek is gecomponeerd door Frans Heemskerk. De cast bestaat naast Celine Purcell uit Jacqueline Boot, Christopher Parren, Jorrit Ruijs, Patrick Stoof en Dennis ten Vergert.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies