Repetities in volle gang voor Muerto!, een musical over kindsoldaten

ixX Pharma houdt zich normaal gesproken bezig met onderzoek naar en de ontwikkeling van voedingsupplementen. Tijdelijk heeft het bedrijf de rol van musicalproducent op zich genomen. Wetenschapper en zaakvoerder van ixX zette de musical Muerto! op poten.

Muerto! is een musical over moedige kindsoldaten in het Colombiaanse Bogotá. De voorstelling gaat over leven en overleven. Centraal staan de machtswellusteling en rebellenleider Raúl, de rijke en van vreemde praktijken verdachte Cataldo en María, met haar kinderen. Een musical waarin verdriet, hoop en humor worden gedragen door composities van Sam Verhoeven. De teksten en het script zijn van de hand van Tijl Dauwe.

Naast een grote kindercast zijn Anne Mie Gils, Bram Van Outryve, Steven Colombeen, Marjan De Gendt, Marleen van der Loo, Christophe Degelin, Benjamin Boer, Olivier Bracke en Lonis Mouhoubi in de voorstelling te zien. Het decor werd ontworpen door Hanneke van de Kerkhof en de regie wordt verzorgd door James Cooke.

Op dit moment wordt er druk gerepeteerd. Muerto! Is vanaf 21 februari in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen te zien.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies