Tanja Dik vierde Algemeen directeur Joop v/d Ende theaterproducties in anderhalf jaar

tanja_dik(1)Al na een half jaar verlaat Eric-Paul Dijkhuizen zijn post als algemeen directeur van Stage Entertainment. Hij wordt opgevolgd door Tanja Dik. Dat heeft een woordvoerder van Joop van den Ende Theaterproducties vandaag gemeld.

Tanja Dik was al in dienst bij Joop van den Ende Theaterproducties. Zij was eerder verantwoordelijk voor de leiding over diverse theaters van het bedrijf. Voordat zij bij Joop van den Ende Theaterproducties werkzaam was, werkte ze bij de luchtvaartmaatschappij Martinair.

In het afgelopen half jaar reorganiseerde Dijkhuizen. Hij schoof een aantal geplande musicals, zoals Ghost en Love Story, op de lange baan en bracht het aantal vaste arbeidskrachten terug. Dijkhuizen gaat nu in Italië aan de slag bij een dochteronderneming van Stage Entertainment.

Tanja Dik is alweer de derde algemeen directeur van Joop van den Ende Theaterproducties sinds het vertrek van Erwin van Lambaart in augustus 2011. Na Van Lambaart volgde Roel Vente, die vertrok met een meningsverschil. Vente werd vervolgens opgevolgd door Eric-Paul Dijkhuizen, de huidige algemeen directeur. Volgens een woordvoerder van het bedrijf was het altijd al het plan dat Dijkhuizen voor een beperkte tijd leiding zou geven aan het theaterbedrijf.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies