Kleinduimpje en Assepoester zingen het liefst Gi-ga-gantisch

Sprookjesboomgigagantischklein1Nog tot en met 24 februari is in Theater de Efteling de tweede Sprookjesboom de Musical: Een gi-ga-gantisch avontuur te zien. Met het einde van de show hoeft de beleving echter niet te eindigen. De Efteling bracht namelijk een cd van de voorstelling uit. Een cd vol vrolijke en aanstekelijke liedjes.

Jonathan Demoor (Kleinduimpje) ziet de cd zelfs als het verlengde van de voorstelling. “Het kan als souvenir dienen, maar het is vooral een extra “fun element” van Sprookjesboom. Je kan de cd thuis of in de auto opzetten en dan zul je al snel merken dat de kinderen zich meteen weer door de sprookjesfiguren laten meeslepen.” Amy Galatá (Assepoester) vult aan dat de cd meer is dan alleen de liedjes uit de voorstelling. “Het is echt een luister-cd. De Sprookjesboom vertelt het verhaal en daarnaast hoor je uiteraard ook de liedjes uit de musical.”

Naast het lied ‘Stampen’, dat ook al in de eerste Sprookjesboom-musical te horen, was staat de cd vol met nieuwe liedjes. Naar aanleiding van de première schreef Musical Reports al dat deze echter wel het vertrouwde Sprookjesboom-geluid hebben. Volgens Amy zijn de liedjes zo geschreven dat kinderen ze na één keer luisteren moeiteloos mee kunnen zingen: “Ze blijven zelfs tot vervelens toe in je hoofd doorklinken.”

“De Sprookjesboom is ondertussen een onmisbaar fenomeen geworden bij de kleine kinderen van deze generatie”, aldus Jonathan. “Er worden in het tv-programma talloze Sprookjesboom-liedjes gezongen. Een groot deel daarvan zullen de kinderen vast en zeker herkennen in onze musical. Mijn favoriete nummer is “Gi-ga-gantisch”. Dat is de titelsong, gezongen door Klein Duimpje, het karakter dat ik speel. Ik vind het een erg aanstekelijk liedje. Het heeft een frisse tekst en een ‘catchy’ melodie!” Ook bij Amy is dit liedje favoriet: “In dit lied kunnen we met de gehele cast heerlijk meerstemmig zingen”. Daarnaast is Amy dol op het lied “Walsen”, omdat je daarop zo lekker kan mee deinen.

Ook Musical Reports is enthousiast over de cd. De vrolijke liedjes zijn in staat om ieders humeur op te vrolijken en blijven inderdaad goed hangen in je hoofd. De vertelstem van de Sprookjesboom maakt de cd tot een complete beleving voor kinderen. Voor mensen die de cd echter wilken luisteren voor alleen de liedjes is het jammer dat de vertelstem niet op losse tracks staat. Maar dat mag de pret niet drukken, want net als in het theater is Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur één groot feest.

Daarom verloot Musical Reports in samenwerking met de Efteling één exemplaar van de cd. Kijk snel wat je daarvoor moet doen: Win de cd van Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur. Kijk voor meer informatie over de musical op Efteling.nl.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies