Win de cd van Sprookjesboom een gi-ga-gantisch avontuur

Vierkantje-Sprookjesboom-01DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN! Nog tot en met 24 februari is in Theater de Efteling de tweede Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur te zien. Met het einde van de show hoeft de beleving echter niet te eindigen. De Efteling bracht namelijk een cd van de voorstelling uit. Een cd vol vrolijke en aanstekelijke liedjes.

In samenwerking met de Efteling mag Musical Reports één exemplaar van de cd van Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur verloten.
Wat moet je hier voor doen? Geef antwoord op onderstaande prijsvraag!

Noem één liedje uit Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur dat ook te horen was in de vorige Sprookjesboom-musical.

Stuur het antwoord op de prijsvraag samen met je volledige (post)adres naar prijsvraag[@]musicalreports.nl en doe dit o.v.v. Sprookjesboom cd. Vaker meedoen heeft geen zin. Meedoen kan tot en met 15 maart 2013.

Lees ook wat Jonathan Demoor (Kleinduimpje) en Amy Galatá (Assepoester) over de cd te zeggen hebben en wat Musical Reports van de cd vindt: Kleinduimpje en Assepoester zingen het liefst Gi-ga-gantisch

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Aan deze prijsvraag kan je alleen meedoen met een Nederlands (post)adres.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies