Hugo Haenen straalt in The Little Mermaid

Hugo Haenen (51) is weer helemaal ‘back in (show)business’. De musicalacteur werd in 2011 getroffen door een hersenontsteking maar keerde vorige maand na een  lange revalidatie voorzichtig terug op het toneel. Vandaag speelde hij zijn première als ‘Grimbsy’ in The Little Mermaid. Een rol die hij overneemt van Frans Mulder.

The Little Mermaid vertelt het verhaal van zeemeermin Ariël (Tessa Sunniva van Tol) en haar leven in het Koninkrijk diep in de zee. Wanneer ze verliefd wordt op een mens komt Ariël in de problemen. Haar vader, koning Triton, heeft hier grote problemen mee en verbiedt Ariël contact te hebben met mensen. De liefde tussen Ariël en prins Erik (Tommie Christiaan) lijkt hierdoor onmogelijk, totdat de tante van Ariël, zeeheks Ursula (Marjolijn Touw / Ellis van Laarhoven), aanbiedt te helpen. Maar of dit bijdraagt aan een happy end is nog maar de vraag.

Al bij de eerste tonen van het nummer ‘De duistere diepte benee’ wordt duidelijk dat Hugo Haenen weer helemaal terug is. Vocaal is Haenen beter dan ooit. Op zijn acteerprestaties is niets aan te merken. Zijn  komische kant komt goed naar voren in deze rol. Haenen gaf te kennen dat hij blij was weer op het toneel te staan. Zichtbaar genietend nam hij dan ook aan het einde van de voorstelling het slotapplaus in ontvangst.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies