Gi-ga-gantisch musicalavontuur in de Efteling zit erop

Gisteren was de allerlaatste voorstelling van ‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur’ in het Efteling Theater. De cast en crew van de kindermusical ontving nog 1 keer een daverend applaus van het enthousiaste publiek. Jonathan Demoor: ‘Het avontuur in de Efteling zit erop na 72 voorstellingen. Ik zal Klein Duimpje gaan missen. Je krijgt als acteur niet vaak de kans om in de huid te kruipen van een Sprookjesbosbewoner en te werken met een handpop. Ik heb samen met alle ouders en kinderen genoten van afgelopen jaar en hoop een nieuw avontuur te starten’.

Wil je nog nagenieten van de Sprookjesboom? Bij ons kan je de CD van de musical winnen! Klik HIER voor de prijsvraag en HIER voor een interview met de cast.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies