Solisten Jesus Christ Superstar in Concert presenteren zich

Na één jaar van afwezigheid zal dit jaar weer een concertante van de musical Jesus Christ Superstar gebracht worden. Op 1 maart presenteerde de solisten zich in het DeLaMar theater, één van de twee theaters waar het concert dit jaar gebracht zal worden. Zowel Martin van der Starre als Casey Francisco gaven een muzikaal voorproefje.

Binnenkort volgt onze videoreportage met interviews met de solisten. Bekijk nu alvast de twee optredens: “I don’t know how to love him” & “Heaven on their minds”.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Net als de vorige twee edities, is deze editie ook weer met Pasen. Op 1 april 2013 is het concert in het DeLaMar te zien met René van Kooten als Jezus en Casey Francisco als Maria Magdalena. Eén week eerder (25 maart) is het concert te zien in het Beatrix theater in Utrecht. Dan worden de rollen van Jezus en Maria respectievelijk vertolkt door Freek Bartels en Renee van Wegberg. De andere castleden (beide voorstellingen) zijn: Tommie Christiaan (Simon), Marcel Jonker (Pilatus en Herodes) en Martin van der Starre (Judas). De live band staat onder leiding van Bernd van den Bos. Dit jaar zal, in tegenstelling tot de voorgaande jaren, de volledige score van Jesus Christ Superstar ten gehore gebracht worden.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies