Jamai Loman en Jon van Eerd samen in nieuwe komedie

Rick Engelkes Producties brengt vanaf oktober 2013 de gloednieuwe komedie Harrie en Twee Meesters. Jon van Eerd heeft Jamai Loman uitgenodigd om hier een rol in te spelen. Jamai Loman: “Ik vind het een eer om naast Jon van Eerd te mogen spelen. Het is voor mij een uitdaging en ik kan me geen betere leermeester wensen“. Na de hitkomedies Oranje Boven, Kantje Boord en De BonBonFabriek is dit de vierde komedie die Jon van Eerd schrijft in samenwerking met Rick Engelkes Producties. De regie is in handen van Caroline Frerichs. Harrie en Twee Meesters gaat op 11 november in première in Stadsschouwburg Amstelveen. 

Jon van Eerd is al jaren bekend om zijn succesvolle komedies. Zowel als schrijver als acteur is Jon veelvuldig gelauwerd. In 2012 ontving hij een Koninklijke onderscheiding, waarmee hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Acteur en zanger Jamai Loman kennen we van grote musicals als Les Misérables, Urinetown, Miss Saigon en Shrek en is binnenkort te zien in het RTL 4-programma De Grote Improvisatieshow. Met Harrie en Twee Meesters maakt hij zijn debuut in een komedie.

Verhaal

Harrie Vermeulen krijgt het als Middeleeuwse herbergier aan de stok met twee schoonmoeders. De één is arrogant en te chique voor een simpele herberg, de ánder is niet zo snugger maar haalt het bloed onder Harrie’s nagels vandaan. En dat is niet alles, er is ook nog een impulsieve minnaar, een gillende bediende, een mooie jonkvrouw, een botte bedrieger en een sluwe zus. Harrie’s verliefde hart brengt hem in een ingewikkeld pakket van hilarische intriges, sukkelige capriolen en onmogelijke verkledingen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies