Mariska van Kolck is Conny Stuart in Sonneveld musical

Mariska van Kolck zal komend seizoen, naast Tony Neef, te zien zijn in de muzikale theatervoorstelling ‘Sonneveld’. Vanaf oktober 2013 tot en met maart 2014 zal ‘Sonneveld’ door heel Nederland toeren met Mariska in de rol van Conny Stuart. Mariska van Kolck (49) is ontzettend blij met deze rol. ‘Conny Stuart is altijd één van mijn grote voorbeelden geweest. Door Conny wilde ik in het theater werken. Zij haalde altijd het uiterste uit haarzelf en uit de rollen die ze speelde en ze is uiteindelijk 97 jaar oud geworden! Ik ben ontzettend trots dat ik haar mag spelen en kijk ernaar uit met Tony te touren.’

Als één van de grote drie gaf Wim Sonneveld Nederland kleur met prachtige chansons als “Het Dorp”, “Margootje” en “Dat wij verschillen van elkaar” en maakte hij vele theater- en cabaretprogramma’s. Hij was de geestelijk vader van typetjes als “Willem Parel” en “Frater Venantius”. De keurige burgerjongen die uitgroeide tot Nederlands ideale schoonzoon. Wim Sonneveld was van iedereen. Nederland was daarom in shock toen de grote Sonneveld plots overleed op slechts 56 jarige leeftijd. Hij liet naast prachtig werk ook één wezenlijke vraag achter bij het grote publiek: Wie was Wim Sonneveld echt?

‘Sonneveld’ wordt geregisseerd door Eddy Habbema en het script wordt geschreven door Pieter van der Waterbeemd. Producent: Albert Verlinde Entertainment. ‘Sonneveld’ is van oktober 2013 tot en met maart 2014 in de Nederlandse theaters te zien. Voor meer informatie kijk op www.theaterhits.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies