Shrek de Musical verhuist naar Stadsschouwburg Antwerpen

Na vijf maanden voor volle zalen te hebben gespeeld, stopt ‘Shrek de Musical’ 16 maart definitief in het RAI Theater in Amsterdam. Maar dat wil niet zeggen dat het groene wezen verdwijnt naar zijn moeras! Shrek verhuist naar de Stadsschouwburg van Antwerpen.

In Antwerpen zullen drie Vlaamse musical artiesten de rollen van Shrek, Fiona en Lord Farquaad op zich nemen. Deze week maakten we voor het eerste kennis met de Vlaamse hoofdrolspelers. Chris Van den Durpel (Kuifje-De Zonnetempel & Deans) zal de rol van Shrek gaan vertolken. Ann Van den Broeck (o.a. Beauty and the Beast, Dracula & Elisabeth) is Fiona en tenslotte zal Sébastien De Smet (o.a. Daens, Ganesha & Dans der Vampieren) de rol van Lord Farquaad vertolken.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies