Drie ‘Jantjes’ gaan op tournee met Volendamse hits

Na het enorme succes van Volendam, de Musical komt De Graaf & Cornelissen Producties nu met een groots meezingspektakel naar de Nederlandse theaters. Onder begeleiding van een live orkest brengen de hoofdrolspelers uit de gelijknamige musical nu de bekendste en mooiste Volendamse hits, die iedere liefhebber kan meezingen.  Job Bovelander, Stefan de Kogel en Rick Sessink speelden niet alleen de hoofdrollen in de Volendam-musical, ook  zijn ze tot eind april nog te zien als de 3 J’s in de musical De Jantjes

Een feestelijke en herkenbare avond met topsongs als  Rosanne, Kijk omhoog, Mon amour, Ik hou van jou, Sailing Home en Als de morgen is gekomen. Dit meezingspektakel is vanaf 17 april in de Nederlandse theaters te zien. De première vindt plaats op 22 april in Schouwburg het Park in Hoorn. Voor meer informatie en de complete speellijst ga je naar: www.degraafencornelissenproducties.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies