Hoofdrol in Flashdance voor Jim Bakkum

Jim Bakkum gaat de mannelijke hoofdrol spelen in de musical Flashdance. De 25-jarige Bakkum speelde eerder in musicals van Verlinde als GreaseFame enHairspray.

Flashdance gaat over een meisje dat een professionele danseres wil worden. Zij werkt als danseres in een bar, maar droomt ervan toegelaten te worden op een prestigieuze balletschool. Bakkum speelt een lokale arbeider die haar helpt die droom te verwezenlijken.

Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige film uit de jaren tachtig, die enorme hits als What a FeelingManiac en I love Rock & Rollvoortbracht. Het wordt een reizende musical die het komende najaar en in de winter door het hele land te zien is.

Nederland is een van de eerste landen waar Flashdance te zien is nadat de musical in augustus 2013 op Broadway in première is gegaan. Een nieuw productieteam heeft de show volledig herschreven, opnieuw vormgegeven en er zijn nieuwe liedjes geschreven.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies