Cast presentatie 14-18 de Musical

Is 14-18 de Musical het Vlaamse antwoord op de Nederlandse succes productie Soldaat van Oranje? Er zijn sterke gelijkenissen: De tribune beweegt, het verhaal speelt zich af ten tijde van oorlog en er staat een groep vrienden centraal. Wij vroegen het op de cast presentatie van 14-18 de Musical aan Frank van Laecke (regie en script), Jelle Cleymans (Jan) en Peter van de Velde (Korporaal Dedecker).

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies