Marleen van der Loo te zien in Aspects of Love

In de laatste maand van de reizende musical Aspects of Love wisselt Marleen van der Loo de rol van Rose af met Lone van Roosendaal. Lone speelde vanaf de première op 7 oktober 2012 de rol van Rose, zij start nu met de repetities van de productie Jon en de Jongens. De overige hoofdrollen in Aspects of Love worden vertolkt door Ernst Daniël Smid, René van Kooten, Maaike Widdershoven en Michelle van de Ven. De musical is nog tot en met 21 april te zien in onder andere de theaters in Heerlen, Amersfoort, Venlo en Amsterdam.

Marleen van der Loo
Marleen is als musicalactrice al 20 jaar actief in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. Zij speelde hoofdrollen  in musicals als Elisabeth, Evita, Mamma Mia!, Aida, 3 Musketiers, Cyrano, Nine, Hello Dolly, Footloose, Cats, Ciske de Rat, 1953-de Musical en Kruimeltje. In Wenen speelde zij de rol van Sarah in de originele productie van de musicalTanz Der Vampire onder regie van Roman Polanski. Zij schreef en regisseerde de voorstelling Zomaar een Dag voor het M-Lab in Amsterdam. In opdracht van Stichting Kunstklank schreef zij deze zomer haar eerste solovoorstelling De Zachte Krachten. In Vlaanderen speelde zij de hoofdrol in de nieuwe musical Ben X en in de vorig jaar bekroonde musical Een leven zonder jou. Als tv-actrice speelde Marleen drie seizoenen lang de rol van Marie-France in de serie ‘Topstars’. Zij speelde in enkele tv-films, had gastrollen in diverse series zoals ‘Zie ze vliegen’ van Carlo en Irene en de tv serie ‘Van God Los’ met o.a. Theo Maassen. Het grote publiek kent haar vooral van de televisieprogramma’s ‘A Star is Born’ en ‘Op Zoek Naar Evita’, waarin zij de halve finale behaalde. Momenteel speelt zij wederom in Antwerpen een hoofdrol in de musical Muerto.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies