Noortje Herlaar als Liesbeth List in tv-serie ‘Ramses’

Noortje Herlaar gaat de rol van Liesbeth List spelen in de vierdelige dramaserie over het leven van Ramses Shaffy, dit maakte de AVRO zaterdag bekend.

Het is voor Noortje de tweede grote hoofdrol in een televisieserie. Eerder was zij al te zien in de serie Moeder, ik wil bij de revue. Daarvoor was ze te zien in de talentenjacht Op zoek naar Mary Poppins waar ze de hoofdrol won voor de gelijknamige musical. Ook speelde ze o.a. in Saturday Night Fever, de Producers en Urinetown.Cast
De Vlaamse acteur Thomas Cammaert heeft de laatste rol te pakken in de serie. Hij gaat de rol van Joop Admiraal spelen, de grote liefde van Shaffy. Thomas speelde de rol van Joop Admiraal al eerder in de musical Ramses. Op dit moment is hij te zien in HEMA de Musical. Eerder werd al bekendgemaakt dat Maarten Heijmans Ramses Shaffy gaat spelen.Creatives
De regie is in handen van Michiel van Erp, die vooral bekend is als documentairemaker. Het scenario wordt geschreven door Marnie Blok, zij schreef eerder al het script voor De Gelukkige Huisvrouw.

Verhaal
De serie Ramses vertelt het verhaal over de jonge jaren van Shaffy en die van Joop Admiraal en Liesbeth List. Met hen deelde Shaffy lief en leed. Het leven tussen begin jaren ’60 en eind jaren ’70 van de chansonnier staat centraal in de reeks. Shaffy overleed in december 2009. De serie zal in 2014 bij de AVRO te zien zij

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies