Ricky Koole vanaf juni als Rachel in Hij gelooft in mij

Vanaf juni is ook actrice en zangeres Ricky Koole te zien in Hij Gelooft in Mij: de musical over het dramatische leven van André Hazes. Ricky neemt de rol van de echtgenote van André Hazes over van Hadewych Minis. Vanwege de twee eerder aangekondigde verlengingen van Hij Gelooft in Mij moest er gezocht worden naar een vervanger voor Minis, die alleen tijdens de oorspronkelijke speelperiode (tot en met eind mei 2013) bij de productie zou blijven. Martijn Fischer en Chantal Janzen zijn tot en met eind december in te zien in de Hazes musical.

Ricky Koole is actrice en zangeres. In 1995 studeerde zij af aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Sindsdien speelt ze in verschillende theatervoorstellingen en films. Koole maakt eigen muziektheatervoorstellingen en bracht vijf cd’s uit, werd verschillende malen genomineerd voor een Gouden Kalf (voor haar rollen in Sonny Boy, Lek, De Jurk, Ochtendzwemmers en De Kersenpluk). Verder speelde Ricky ook hoofdrollen in verschillende televisieseries, waaronder Wilhelmina, Grijpstra en de Gier en één van de hoofdrollen in Verborgen Gebreken. Ze maakte samen met Leo Blokhuis de muziekvoorstellingen Harmonium, Laagland en Buitenstaanders. In april en mei zal Koole al een aantal keer opgaan als Rachel Hazes.

Minis bracht onlangs haar eerste solo album uit en gaat hiermee op tournee door Nederland. Daarnaast gaat ze zich richten op verschillende theater, televisie- en filmprojecten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies