WIN 2 kaarten M-Lab musical ‘Otis’

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN! De gloednieuwe Nederlandse musical Otis is geïnspireerd op Shakespeare’sOthello. Het verhaal gaat over een pasgetrouwd stel dat werkt op een Nederlandse ambassade in Afrika. Alles zit deze newlyweds mee en hun expat leven lijkt één groot feest: ze verdienen vorstelijk, hebben een wild uitgaansleven en gaan alleen maar weekendjes weg. Maar wanneer Otis en niet Jacco een hogere functie krijgt toegewezen en hij Jacco ook nog eens passeert door Michiel een promotie te geven, zint Jacco op wraak. Genadeloos druppelt hij het gif van de jaloezie in het gelukkige huwelijk van Otis en Daphne.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Musical Reports mag in samenwerking met theater M-Lab 2 vrijkaarten verloten voor de voorstelling op 10 april 2013

De kaarten zijn voor de voorstelling op 10 april (aanvang 20:15 uur) in theater M-Lab te Amsterdam. Wat moet je doen om kans te maken op de kaarten? Simpel: doe mee aan onderstaande Twitter actie!

Plaats of retweet de volgende tekst op Twitter en zorg dat je Musical Reports ook volgt! Doe dit vóór 5 april. We zijn HIER op Twitter te vinden.

Ik volg @MusicalReports en RT dit bericht. Zo maak zo kans op 2 kaarten voor de M-Lab musical ‘Otis’ op 10 april

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies