WIN 2 vrijkaarten voor Hema de musical in Koninklijk Theater Carré

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Het is september 2001, en net als heel Nederland staat ook het personeel van de Hema aan de vooravond van een aantal belangrijke gebeurtenissen: de euro wordt over enkele maanden ingevoerd, Willem-Alexander en Maxima staan op het punt te gaan trouwen..én de Hema krijgt een nieuwe stagiaire. De komst van een Spaanstalige stagiaire in de Hema zet de levens van een ieder even op zijn kop. Inclusief dat van de dame in kwestie zelf. En de Nederlandse identiteit? Die bestaat niet. Of toch wel?

Musical Reports mag in samenwerking met Bos Theaterproducties 2 vrijkaarten verloten voor Hema de musical in Koninklijk Theater Carré.

De kaarten zijn voor een voorstelling naar keuze in Koninklijk Theater Carré, van 7 t/m 19 mei 2013 (op basis van beschikbaarheid). Wat moet je doen om kans te maken op de kaarten? Simpel geef antwoord op onderstaande prijsvraag.

Wanneer en in welk theater ging Hema de musical in première?

Stuur een e-mail o.v.v. ‘Hema prijsvraag’ naar prijsvraag[@]musicalreports.nl. Vermeld in de e-mail je naam, telefoonnummer en het antwoord op de prijsvraag. Vaker meedoen heeft geen zin. Meedoen kan tot en met 20 april 2013.

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies