Perspresentatie Otis de Musical

Het sluitstuk in het Shakespreare drie-luik van M-Lab is Otis de Musical. Op de perspresentatie gaf de cast een voorproefje. Na afloop spraken wij met enkele castleden.

Karina Kroft en Frans Heemskerk bewerkten Shakespeare’s toneel klassieker Othello tot een hedendaagse musical. Na een succesvolle pitch in 2011 hebben Kroft en Heemskerk de kans gekregen om bij M-Lab het gepitchte materiaal te ontwikkelen tot een volwaardige voorstelling.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies