Marjolijn Touw niet meer te zien in The Little Mermaid

Marjolijn Touw speelt vanaf heden niet meer de rol van Ursula in Disney’s The Little Mermaid. Ellis van Laarhoven, die vanaf het begin alternate Ursula is, neemt de rol geheel over.

Marjolijn “Ik heb met heel veel plezier een jaar lang de rol van zee heks Ursula gespeeld. Doordat The Little Mermaid voorlopig nog te zien is in het Beatrix Theater Utrecht en ik al een nieuwe uitdaging op de agenda had staan, kan ik de rol niet tot het einde blijven spelen. Ik kan nog niets zeggen over mijn nieuwe uitdaging maar dat wordt binnenkort vanzelf duidelijk!”

Marjolijn Touw is op dit moment te zien in de dagelijkse soap Goede Tijden, Slechte Tijden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies