Jesus Christ Superstar september 2013 te zien in Rotterdam

Project Jesus Christ superstar is een unieke productie in het havengebied van Rotterdam. Begeleid door een 11-koppig live orkest staan amateurs en professionals samen op één podium. Achter de schermen werken een professionele artistieke leiding en tal van vrijwilligers samen om de productie zo goed mogelijk te laten verlopen. Een project dat iedereen probeert te verbinden ongeacht leeftijd, achtergrond en godsdienst.

De vier hoofdrollen zullen door professionals vertolkt worden. De unieke productie in het havengebied van Rotterdam staat onder leiding van regisseur Daniel Cohen en dirigent Robert Jan Kamer.

Jesus Christ Superstar vertelt het verhaal van de laatste dagen van Jezus Christus. Het eeuwenoude verhaal is door Andrew Lloyd Webber en Tim Rice is tot een moderne rockopera gemaakt. Het verhaal deed begin jaren 70 veel stof opwaaien, doordat het vanuit het perspectief van Judas wordt verteld. Door de meesterlijke verfilming uit 1973, met Ted Neeley als Jezus Christus, werd de rockopera in een klap wereldberoemd. De voorstelling is te zien vanaf 13 september 2013 tot en met 22 september 2013.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies