Vlaamse media trappen in 1 aprilgrap van ‘Shrek de Musical’

Gisteren stond de telefoon van Chris van den Durpel en van producent Music Hall roodgloeiend nadat Het Nieuwsblad de 1 april grap van Ketnet (Karrewiet) oppakte als zijnde een echt nieuwsitem. Doordat enkele media het bericht pas op 2 april oppikte viel de goed geplande 1 april grap toch nog een beetje in het water en dachten veel mensen dat Chris van den Durpel echt zijn rol van Shrek liet overnemen door Sander Gilliis van Ketnet. Mensen die kaarten hebben gekocht hoeven niet ongerust te zijn. Chris van den Durpel is tiptop in orde en speelt de komende dagen zelfs twee shows per dag! De enige echte Shrek blijft dus vier overeind! 

Shrek de Musical brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt. Het reusachtig groene wezen Shrek krijgt namelijk van de ene op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras door toedoen van de kleine grote heerser Heer Farquaad. Tsja, dat is natuurlijk vragen om problemen… Ziedaar het plot van Shrek de Musical: één unieke belevenis voor jong en oud en in alle opzichten een van formaat! ‘Shrek de Musical’ is nog tot en met 14 april te zien in de Stadsschouwburg Antwerpen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies