Nurlaila Karim in Sister Act als alternate Deloris

Nurlaila Karim is er klaar voor. Na weken repeteren speelde zij afgelopen zaterdag voor het eerst de rol van Deloris van Cartier in de musical Sister Act.

Karim is alternate voor de rol van Deloris. Deze rol wordt normaal gespeeld door Carolina Dijkhuizen. Maurice Wijnen zij zondag op Twitter: “Genoten van ijzersterke Nurlaila Karim in Sister Act. Wat fijn dat we zulke twee top Delorissen hebben!”

Speeldata van Karim zijn (nog) niet bekend gemaakt, wel staat op de website van Showniews te lezen dat ze de rol tenminste één keer per week zal vertolken.

Op haar eigen website staat te lezen: “De alternate positie is voor mij een prachtig cadeau. Want ook al besloot ik niet meer fulltime in een musical te staan, mijn passie hiervoor is nooit verdwenen. Na het zien van een try-out was ik helemaal verkocht. Wat een heerlijke swingende feelgood musical! Het is natuurlijk fantastisch om naast mijn eigen projecten met regelmaat in zo’n prachtige musical te staan! Ik sta te trappelen om af en toe de ‘habijt’ te dragen van mijn lieve vriendin Carolina!”

De musical Sister Act van Joop van den Ende Theaterproducties en Whoopi Goldberg is gebaseerd op de filmhit, waarin Whoopi Goldberg zelf de hoofdrol speelde. Een hilarisch, hemels en hartverwarmende musical dat zich afspeelt in het meest swingende klooster van Nederland: het AFAS Circustheater Den Haag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies