Bekijk hier de clip van “Ik Koningin” uit HEMA de musical

Zojuist heeft de cast van HEMA de musical de videoclip van het feelgood-nummer ‘Ik koningin (feat. Prinses Max)’ gelanceerd. De clip is hier te bekijken: http://youtu.be/d8SMNWX6lIY.

‘Ik koningin’ is oorspronkelijk een lied uit de voorstelling, maar is met het oog op de kroning van Z.K.H. Prins Willem-Alexander op 30 april, herschreven door Tamara Bos en ingezongen door Prinses Max (Maaike Martens) samen met de cast van HEMA de musical.

Het heugelijke nieuws dat H.K.H. Prinses Máxima op 30 april daadwerkelijk koningin wordt sluit naadloos aan op de verhaallijn van Prinses Max in HEMA de musical. In de voorstelling besluit zij zich voorafgaand aan haar Koninklijk Huwelijk met kroonprins Wim-Lex flink te verdiepen in alles wat Nederlands is. Dat is immers voor haar toekomst als koningin heel belangrijk. Prinses Max kiest voor een stage bij de oer-Hollandse HEMA, dé plek waar alle Nederlanders samenkomen.
Producent Bos Theaterproducties en de cast en creatives van HEMA de musical hebben gezamenlijk besloten dit  ‘lied met een knipoog’ uit te brengen. Op deze originele en positieve manier willen zij bijdragen aan de feestvreugde.

HEMA de musical is nog tot en met 19 mei te zien in Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Cuijk en Amsterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies