Sprookjesboom de Musical op tournee

‘Sprookjesboom de Musical, een gi-ga-gantisch avontuur’ gaat in het najaar van 2013 op tournee. Vanaf 12 oktober is de kindermusical te zien in zo’n 40 verschillende theaters in heel Nederland en België, waaronder het DeLaMar Theater in Amsterdam, Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en Arenbergschouwburg in Antwerpen.

In 2009 produceerde Efteling Theaterproducties geheel in eigen huis het eerste deel van Sprookjesboom de Musical. Deze voorstelling over Willem de Houthakker werd genomineerd voor de ANWB Publieksprijs 2010 in de categorie beste kinder- en familiemusical. De musical beleefde een succesvolle tournee van ruim vier maanden en wordt in april 2013 uitgezonden bij RTL8. In 2012 kwam de Efteling met een 2e deel van de kindermusical. Dit gi-ga-gantische avontuur met o.a. Jonathan Demoor in de hoofdrol als Klein Duimpje, werd reeds door 35.000 (groot)ouders en kinderen bezocht in het Efteling Theater.

In het najaar van 2013 staan bijna 90 voorstellingen op de agenda’s van de theaters. Op zaterdag 12 oktober gaat de tournee van start in theater De Leest in Waalwijk. Informatie over locaties en speeldata volgt binnenkort via www.eftelingtheater.com.

Als Roodkapje tegen Klein Duimpje zegt: “Je bent ook veel en veel te klein!” is voor hem de maat vol! Hij wil niet langer zo klein zijn! Maar hoe wordt iemand groot? Heks maakt sluw gebruik van de wens van deze kleine jongen. Ze tovert hem, natuurlijk in haar eigen voordeel, groot. Klein Duimpje komt er samen met iedereen in het Sprookjesbos achter wat het is om groot te zijn. Maar is groter zijn eigenlijk wel beter?

klik op de foto om hem te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies