CD Sister Act naar hemelse hoogte

Het castalbum van de Nederlandse musical Sister Act is gisteren op nummer 1 binnengekomen in de Dutch Charts ‘Album Top 100’. Sinds de officiële overhandiging die vorige week plaatsvond, is het castalbum gestegen tot hemelse hoogte. Op de CD zijn alle swingende nummers uit de goddelijke musical te horen gezongen door onder anderen hoofdrolspelers Simone Kleinsma en Carolina Dijkhuizen. De muziek is van achtvoudig Tony Award winnend componist Alan Menken.

Notering: nummer 1  http://www.dutchcharts.nl/

Tijdens een bezoek aan de échte nonnen in het Sint-Catharinadal klooster in Oosterhout werd door Zuster Maria Magdalena de CD eerder overhandigd aan de hoofdrolspelers. De CD is verkrijgbaar in de theatershop in het AFAS Circustheater Den Haag, de webshop www.musicals.nl/souvenirshop, via iTunes en via de overige bekende verkooppunten. De adviesverkoopprijs is €17,50. De CD wordt geleverd inclusief songteksten van onder andere de nummers ‘Laat je gaan’, ‘Ik wil genade’, ‘Zondagmorgenpassie’ en ‘U vindt het blijkbaar best’ gezongen door hoofdrolspelers Simone Kleinsma, Carolina Dijkhuizen, Stanley Burleson, Frans Mulder, Edwin Jonker, Christanne de Bruijn, Irene Kuiper, Esmée van Kampen, Marlon David Henry, Zjon Smaal en Frank van Hengel.

De musical Sister Act van Joop van den Ende Theaterproducties en Whoopi Goldberg is gebaseerd op de filmhit, waarin Whoopi Goldberg zelf de hoofdrol speelde. Een hilarisch, hemels en hartverwarmend verhaal dat zich afspeelt in het meest swingende klooster van Nederland: het AFAS Circustheater Den Haag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies