Perspresentatie Project Jesus Christ Superstar

Het is niet lang geleden dat we de paasdagen vierden; en dat is een tijd dat er altijd veel aandacht wordt geschonken aan het verhaal over de laatste dagen van Jesus. Dat we inmiddels al op weg zijn naar Hemelvaartsdag, heeft het Young Cultural Collective niet tegengehouden om juist nu de perspresentatie van dit nieuwe, bijzondere project te plannen. Jesus Christ Superstar, maar dan eens helemaal anders. Niet in een theater, maar in een oude loods in het Rotterdamse Havengebied. Een combinatie van professionals (o.a. Ruud van Overdijk, Bill van Dijk, Na-Young Jeon en Dennis ten Vergert), studenten van musicalopleidingen en een 75-koppig amateurkoor. Volgens regisseur Daniël Cohen wordt het een Boeddhistisch-Christelijke versie van het alom bekende verhaal, kortom, een ambitieus en veelbelovend project. Musical Reports was aanwezig en maakte de volgende fotoreportage.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies