Cast ‘Musicals Gone Mad 2013’ bekend

Zelden was het musicalaanbod in Nederland zo divers: terwijl in Scheveningen disco-nonnen elke avond de pan uit swingen, wordt het publiek elders vermaakt met Oudhollandse matrozen, dansende rookworsten, opstandige weesmeisjes, acrobatische hoeren en de laatste snik van een levenslied zingende volkszanger. De jaarlijkse musicalparodie Musicals Gone Mad brengt ze allemaal samen in de voorstelling ‘Circus Theater’. Het hooggeëerde publiek kan bij de vijfde editie van Musicals Gone Mad genieten van spannende acts, sensationele uitglijers, megalomane musicals, losgeslagen acteurs en andere wilde beesten. Net als vorig jaar, toen de crisis in theaterland en het niet doorgaan van de Johnny Kraaijkamp Musical Awards het scherpe randje van de voorstelling vormden, is het dit jaar in Circus Theater ook niet allemaal stalgeur en schone schijn.

De cast die dit jaar vrijwel alle musicals van het seizoen in één show zal spelen, bestaat uit Anne-Mieke Ruyten (Hema De Musical, Kinderen Geen Bezwaar), Michelle van de Ven (Aspects of Love, Next To Normal), Daniëlle Veneman (We Will Rock You, All Shook Up), Alessandro Pierotti (Daddy Cool, AVRO Junior Dance), Tony Neef (Annie, Miss Saigon) en Perry Dossett (Bubbling Brown Sugar, Five Guys Named Moe). Spreekstalmeester van het hele circus is Gerrie van der Klei (Annie, Moeder, Ik Wil Bij De Revue).

Het team achter Musicals Gone Mad 2013 bestaat uit Petra C. van der Eerden (script/liedteksten/kostuums), Marinus de Graaf (script/vormgeving) en Rich Ascroft (regie/choreografie). De muzikale leiding is in handen van Michiel Münninghoff.

Geluid en licht worden respectievelijk verzorgd door Jan van Dijk en Jan Kortbeek. Musicals Gone Mad is een productie van M Theaterproducties.

Musicals Gone Mad 2013 is te zien op zondag 16 juni en maandag 17 juni in het Oude Luxor Theater te Rotterdam. Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.luxortheater.nl of 010 – 484 33 33. Meer informatie is te vinden opwww.musicalsgonemad.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies