Opus One brengt opnieuw ‘Jungle Book’ naar de Nederlandse theaters

Opus One produceert opnieuw Jungle Book de musical. De oerwoudverhalen van Kipling zijn talloze malen bewerkt en heel de wereld kent het mensenjong Mowgli die opgroeit met de wilde dieren. Opus One maakte van Jungle Book in 1996 een spetterende theatervoorstelling!

In een gloednieuwe, eigentijdse enscenering kan iedereen opnieuw meeleven met de avonturen van Mowgli, zijn vriend Baloo de Beer en panter Bagheera. Mowgli is op zijn hoede voor de Apenbende en voor de tijger Shere Khan, met wie hij een fel gevecht voert. Maar de grootste strijd voert Mowgli met zichzelf. Zal de koning van de jungle ooit terugkeren naar de mensenwereld?

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies