‘Shrek de musical’ ook te zien in Nijmegen

Vorige maand werd bekendgemaakt dat ‘Shrek de Musical’, na de serie voorstellingen in Antwerpen, nog te zien zou zijn in Heerlen, Breda en Rotterdam. Gisteren kon Albert Verlinde Entertainment bekendmaken dat ‘Shrek de Musical’, door grote vraag van kaartkopers uit het midden en oosten van het land, ook in Nijmegen te zien zal zijn. ‘Shrek de Musical’ eindigt definitief in Nijmegen en is daar van 26 juni t/m 5 juli zien in de Stadsschouwburg. De kaartverkoop is gestart. Producent Albert Verlinde is ontzettend trots dat ‘zijn’ Shrek ook nog naar Nijmegen gaat en dus bereikbaar wordt voor mensen in het midden en oosten van Nederland.

“Ons Shrek avontuur begon op 4 november in het Rai Theater in Amsterdam en eindigt uiteindelijk op 5 juli in Nijmegen. Het is een onvergetelijk avontuur gebleken die al onze verwachtingen overtrof. Voor ons bedrijf is Shrek in ieder geval een enorm succes geworden waar we op kunnen doorbouwen.” Shrek wordt in Nijmegen, net als in Heerlen, Breda en Rotterdam, gespeeld door William Spaaij, prinses Fiona wordt gespeeld door Anouk Maas, Rogier Komproe blijft Ezel en Paul Groot en Jamai wisselen de rol van Heer Farquaad af.

‘Shrek de Musical’ is de eerste productie waarbij is gewerkt met ‘dynamic pricing’. De klant bepaalt zelf wat hij/zij voor Shrek betaalt. Binnen het systeem bepaalt de vraag de prijs, wat concreet inhoudt: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger je uit bent. Ook bij de laatste voorstellingen in Nijmegen hanteert de schouwburg dezelfde verkoopmethode en zijn kaarten beschikbaar vanaf 29 euro.

Voorstellingsdata:

Stadsschouwburg Nijmegen – 26 juni t/m 5 juli 2013 – www.keizerkarelpodia.nl. De kaartverkoop start morgenochtend 10.00 uur! Voor meer informatie kijk op www.shrekdemusical.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies