Theater M-Lab (voorlopig) gered

Ook voor M-Lab heeft de winter lang geduurd, maar inmiddels is voor dit laboratorium voor muziektheater de lente losgebarsten. Als gevolg van het wegvallen van de overheidssubsidie per 1 januari jongstleden, krimpt de organisatie op korte termijn in en is M-Lab actief op zoek gegaan naar aanvullende financiering. Het figuurlijke planten van vele zaadjes heeft ertoe geleid dat de eerste voorjaarsbloemen inmiddels hun kopjes voorzichtig boven de grond steken. M-Lab kan én gaat op volle kracht door aan de Aambeeldstraat 24 in Amsterdam-Noord.

Dankzij verlenging van de steun van de VandenEnde Foundation, onze (stoel)sponsoren en Vrienden en het aantrekken van nieuwe bedrijfssponsoren ziet M-Lab de toekomst met vertrouwen tegemoet. Onder leiding van directeur, artistiek leider Sieta Keizer gaat een nieuw team voort op de ingeslagen weg. M-Lab is en blijft een ontwikkelingsplek waar nieuw muziektheatertalent zich kan ontplooien en originele producties gecreëerd kunnen worden. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de programmering voor komend theaterseizoen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies