Klaas Vaak de musical vanaf september in theater De Efteling

In het najaar van 2013 staat een gloednieuwe familiemusical op de planken van het Efteling Theater: de sprookjesmusical Klaas Vaak. Vanaf september speelt de zandtovenaar de hoofdrol in de nieuwste voorstelling van Efteling Theaterproducties. Bart de Boer, voorzitter Raad van Bestuur Efteling: “Klaas Vaak is na het succes van Sprookjesboom opnieuw een productie die we helemaal in eigen huis realiseren. Het is een familiemusical van hoog niveau die perfect past bij de doelgroep en sprookjes van de Efteling. Klaas Vaak zal jong en oud betoveren.”

Klaas Vaak bezorgt met zijn magisch slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. Zo ook in het Sprookjesbos. Maar de laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Heeft Heks er iets mee te maken? En waar komt het zwarte zand vandaan? Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen.

De cast van de sprookjesmusical Klaas Vaak zal bestaan uit 17 personen, waarvan volwassen acteurs én kinderen. Er zijn nog geen namen bekend. Het creatief team bestaat uit Allard Blom (script), Hetty Feteris (regie) en René Merkelback (muzikale leiding en arrangementen).

De sprookjesmusical Klaas Vaak is exclusief te zien in het Efteling Theater van 11 september 2013 tot en met 9 maart 2014. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.eftelingtheater.com of 0900-0161 (€0,15pm). De officiële première van de musical is zondag 22 september.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies