Musical van Vlaanderen krijgt groen licht voor Assepoester‏

Musical van Vlaanderen brengt tijdens de kerstvakantie een eigenzinnige versie van Assepoester in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent. Afgelopen vrijdag gaf de Vlaamse Overheid groen licht voor de projectsubsidies. Creatieve duizendpoot Stany Crets tekende voor tekst en regie en gomde meteen de schattige muisjes en tierlantijntjes weg uit het klassieke sprookje. Tijdens de audities op 4 mei gaat Musical van Vlaanderen op zoek naar nieuw talent voor de hoofdrol.

‘Assepoester, het tamelijk ware verhaal’ blijft een échte familievoorstelling. Deze Cretsiaanse versie volgt het sprookje zoals we het kennen, maar door de ogen van ‘een reporter’; soms grappig, soms triest, soms verwarrend, maar altijd tamelijk waar…

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies