Marleen van der Loo maakt cast Love Story compleet

Marleen van der Loo is deze herfst te zien in de musical Love Story. Marleen speelt de rol van de moeder van Jenny (gespeeld door Celinde Schoenmaker). Love Story vertelt het liefdesverhaal van  Jenny, een muziekstudente uit een arbeidersgezin, waaraan Oliver, een veelbelovend rechtenstudent, zijn hart verliest. De rol van Oliver wordt gespeeld door Freek Bartels. De rest van de cast zal bestaan uit: Dick Cohen (Phil Cavilleri), Ad Knippels (Oliver Barrett III), Jeannine Geerts (Alison Barrett), Ger Otte (Dr. Ackerman). Het ensemble bestaat uit Pieter van Nieuwenhuyze,  Jonathan Demoor, Käthe Staallekker en Liss Walravens.

Hun liefdesverhaal is even mooi als tragisch. Er zijn vele liefdesverhalen, er is maar één Love StoryLove Story is vanaf november 2013 te zien in de Nederlandse theaters. Love Story gaat over de rechtenstudent Oliver, die uit een rijke familie komt, en verliefd wordt op Jenny, muziekstudente en afkomstig uit een arbeidersgezin. De twee besluiten om te trouwen tegen de wil van de vader van Oliver. Jenny geeft haar eigen droom om concertpianiste te worden op om Oliver te kunnen onderhouden tijdens zijn studie. Die beslissing brengt haar in conflict met haar liefhebbende vader. Na zijn afstuderen sluit Oliver zich aan bij een advocatenkantoor in New York en het paar besluit om een kind te krijgen. Wanneer dit niet meteen lukt bezoekt Jenny een dokter. De volgende dag valt hun wereld uiteen…

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies