The Normal Heart exclusief te zien in DeLaMar

Nederlandse sterrencast in dé toneelhit uit New York deze zomer exclusief in DeLaMar. The Normal Heart is een aangrijpend en waargebeurd verhaal over de opkomst van de aidsepidemie in New York in de jaren ’80.

Niet eerder was dit met drie Tony Awards bekroonde Broadway-succes buiten Amerika te zien. Het onthutsende en ontroerende maar ook met veel humor vertelde verhaal gaat over een hechte vriendengroep in het gevecht tegen politici, artsen en media die de waarheid willen verdoezelen over de nieuwe ziekte die de homowereld teistert. Een onvergetelijke theaterbelevenis die aantoont dat in de liefde iedereen gelijk is.

Met: Frederik Brom, Henriëtte Tol, Freek Bartels, Thijs Römer, Kevin Hassing, Jelle de Jong, Daniel Cornelissen en Oren Schrijver. Script: Larry Kramer, regie: Job Gosschalk, vertaling: Coot van Doesburgh, kostuums: Alette Kraan Producent. Première: donderdag 1 augustus 2013.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies