‘Songs for a new World’ binnenkort te zien in Nederland

Al geruime tijd zijn de voorbereidingen in volle gang voor een Nederlandse versie van Jason Robbert Brown’s Songs for a new World.

Roos van Breukelen, Florens Eykemans, Hedwig van Leuven en Ruud van Overdijk begonnen in januari met de opzet van deze Nederlandse versie van Songs for a new World. Ondertussen hebben zij een interessant team bij elkaar kunnen krijgen, met onder anderen Daniël Cohen als regisseur en vertaler.

Songs for a new World was de eerste geschreven en gecomponeerde voorstelling van Jason Robbert Brown. Componist Jason Robert Brown zei over zijn show: “It’s about one moment. It’s about hitting the wall and having to make a choice, or take a stand, or turn around and go back.” Het is een abstracte musical, een serie van songs die allen een connectie hebben met het thema: “Besluiten nemen. Een richting kiezen”. In deze Nederlandse versie worden de Amerikaanse thema’s meer naar Nederland getrokken.

Wanneer en waar de voorstelling te zien zal zijn is nog niet bekend.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies