Songs for a new world – Eerste Pitch

Zondag 28 april vonden er drie presentaties plaats op de zolder van Carré. Allereerst de nieuwe Nederlandse musical Aan Tafel, waarvan er twee nummers ten gehore gebracht werden door Jasper Stokman en Susanne Büchner Presburg. Laatstgenoemde is aangenomen aan de Royal Academy of Music in Londen en middels crowdfunding van Voor De Kunst probeert zij sponsors binnen te halen voor deze kostbare opleiding. Na Aan Tafel vertolkte zij ook solo een aantal nummers.

Hierna was de pitch van Songs for a new world. Hij staat gepland voor seizoen 2014-2015 maar de voorbereidingen zijn al begonnen; deze voorstelling wordt dan voor het eerst in het Nederlands opgevoerd. Florens Eykemans, Ruud van Overdijk, Roos van Breukelen en Hedwig van Leuven zijn momenteel bezig met alle voorbereidingen. Zij zullen zelf ook degenen zijn die in de voorstelling zullen schitteren. Songs for a new world (1995, de eerste musical van componist Jason Robert Brown) is geen verhaal van begin tot eind, maar een verzameling songs met één rode draad:  beslissingen nemen.

Musical Reports was bij de pitch en maakte onder andere de volgende fotoreportage.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies