Jon van Eerd viert 25-jarig-jubileum

Jon van Eerd staat al 25 jaar op het podium. En dat moet gevierd worden met een jubileumshow! Toch staat van Eerd niet alleen op het podium, hij heeft namelijk Lone van Roosendaal meegenomen. Samen zingen ze liedjes die ze altijd al een keer hadden willen zingen of waar ze mooie herinneringen aan hebben.

Jon van Eerd is bekend van zijn kluchten, maar ook van zijn rollen in musicals zoals Titanic, Mamma Mia! en La Cage Aux Folles. Hij kiest ervoor om in zijn jubileumprogramma vooral liedjes te zingen die hij nog niet eerder heeft laten horen in voorstellingen. Dit zorgt ervoor dat het publiek zeker nieuwe kanten van hem leert kennen. Lone van Roosendaal mag in dit programma ook een paar keer uitpakken en ze weet de zaal regelmatig te vermaken of te ontroeren.

Jon en de Jongens is een liedjesprogramma geworden waarin Jon van Eerd kan laten zien hoe veelzijdig hij is. Echter, Jon van Eerd is vooral op zijn plaats wanneer hij meerdere theaterdisciplines samen kan laten komen. In dit liedjesprogramma ligt de aandacht voornamelijk op zijn zangkunsten en dit is misschien niet zijn sterkste kant. Dit is vooral duidelijk wanneer er zangtechnisch veel van hem gevraagd wordt. Daarentegen zingt Lone van Roosendaal zich moeiteloos door het materiaal heen.

Jon en de Jongens is een mooie jubileumshow geworden. Van Eerd grijpt de kans om terug te kijken op zijn carrière en om samen met van Roosendaal een mooie avond te verzorgen. Het tweetal weet te vermaken en te ontroeren. Gelukkig zijn we nog lang niet van dit duo af en kunnen we niet wachten om ze weer in een musical te zien!

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies