Na-Young Jeon verruilt Project JCS voor Londense Les Mis.

Na-Young Jeon, bekend van o.a. Kim in Miss Saigon, moet haar rol in Project Jesus Christ Superstar (Maria) terug geven omdat ze is gecast voor de rol van Fantine (Les Misérables) op het Londense West End.

Na-Young Jeon is hiermee de tweede Nederlandse die dit jaar (2013) de rol van Fantine op West End vertolkt. Op dit moment is Celinde Schoenmaker nog in deze rol te zien in het Queens Theatre in Londen.

Jeroen, een van de initiatiefnemers van Project Jesus Christ Superstar: “Wij vinden het erg jammer dat Na-Young niet de rol van Maria kan vertolken in onze Jesus Christ Superstar. Zo’n talent en zo’n feeling met dit project is jammer om te laten gaan maar natuurlijk begrijpen wij dat ze deze kans op West End niet kan laten lopen en zijn we ook wel een beetje trots!”

Het creatieve team bestaande uit Daniel Cohen, Robert Jan Kamer en Pim Veulings, zal de komende weken op zoek gaan naar een nieuwe Maria en wensen Na-Young al het succes toe op West End.

Twee weken geleden is de cast voor Jesus Christ Superstar gepresenteerd die in september 2013 zal spelen in een leegstaande loods in het havengebied van Rotterdam. De rol van Jezus zal gespeeld worden door Ruud van Overdijk, Judas door Dennis ten Vergert en Pilatus door niemand minder dan Bill van Dijk.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies