Hitserie Glee verlengd met twee seizoenen

De Amerikaanse zender Fox heeft bekend gemaakt dat Glee verlengd wordt met nog zeker twee seizoenen. Dit betekent dat de tv-serie nog een vijfde en een zesde seizoen krijgt. Momenteel wordt in Amerika het vierde seizoen uitgezonden.

De musicalserie werd voor het eerst in Amerika uitgezonden in 2009 en was meteen een groot succes. Zo werd de serie onderscheiden met verschillende Emmy Awards en werden er wereldwijd al meer dan 50 miljoen ‘Glee’ nummers gedownload en meer dan 13 miljoen albums verkocht.

De focus van de serie lag in eerdere seizoenen op de McKingley High School Glee Club, maar is verschoven naar New York, waar Rachel (Lea Michele) en Kurt (Chris Colfer) nu studeren.

Of de seizoenen ook in Nederland uit worden gezonden is nog niet bekend.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies