VIDEO: Willemijn Verkaik lacht in drie talen om zwaartekracht

Willemijn Verkaik speelde de hoofdrol in Wicked (Elphaba) in Duitsland en Nederland. Nu staat ze op Broadway waar ze acht keer per week volle zalen trekt met haar vertolking van de groene heks. Speciaal voor RTL Nieuws en Sirius XM Radio zong ze het bekendste nummer uit de show, Defying Gravity, in drie talen: Nederlands, Engels & Duits.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies