Roman v/d Werff en Mathijs Pater samen te zien in Jersey Boys

Vanaf september zijn Mathijs Pater en Roman van der Werff in de musical Jersey Boys te zien. Mathijs wordt dance captain en neemt onder andere de ensemble rol van Norm Waxman op zich. Roman is swing en understudy voor de rol van Tommy DeVito. Al eerder werd bekend dat René van Kooten de rol van ‘bad guy’ Tommy gaat spelen. Jersey Boys vertelt het ware verhaal van één van ’s werelds meest succesvolle bands: Frankie Valli & The Four Seasons met de onvergetelijke en tijdloze hits als “Beggin’”, “Oh What A Night”, “Can’t Take My Eyes Off You” en “Sherry”. De wereldwijde musicalhit Jersey Boys is de opvolger van Disney’s The Little Mermaid en vanaf september exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Binnenkort wordt bekend wie de andere drie Jersey Boys, Frankie Valli, Bob Gaudio en Nick Massi, gaan spelen.

Mathijs studeerde aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Hij volgde workshops bij onder anderen Gerrie van der Kleij, Pia Douwes en Willem Nijholt. Mathijs was te zien in onder andere Miss SaigonJoseph and the Technicolor Dreamcoat en Mary Poppins. Afgelopen seizoen speelde hij in Aspects of Love. In 2011 eindigde hij als derde in het televisieprogramma ‘Sunday Night Fever’ waarin gestreden werd om de hoofdrol voor de musical Saturday Night Fever en hij was een van de finalisten in het programma ‘Op Zoek naar Joseph’.

Roman studeerde aan de Fontys Hogeschool Tilburg en kreeg zangles van Edward Hoepelman. Hij was eerder te zien in onder andere de musicals Saturday Night FeverZorroPetticoat,Joseph and the Amazing Technicolor DreamcoatHigh School MusicalHair – De MusicalBoléroPigment en Fame. Afgelopen seizoen speelde hij in de reizende theaterproductie Aspects of Love. Roman was op televisie onder andere te zien als Marco Buis in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Roman speelde recentelijk een rol in de bioscoopfilm ‘Bobby en de Geestenjager’.

In 1962 hebben vier jongens uit New Jersey, aan de overkant van Manhattan, een droom: de wereld veroveren met hun muziek. Die droom wordt waarheid maar succes heeft een keerzijde…Jersey Boys was in 2005 voor het eerst te zien op Broadway en is sindsdien een van de grootste musicalhits, bekroond met 54 internationale Awards. Het vertelt het ware verhaal van Frankie Valli & The Four Seasons, vier jongens met een eigen, unieke en tijdloze sound waarmee ze de Rock’n Roll Hall of Fame haalden en meer 100 miljoen platen verkochten.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies