Cast Jersey Boys compleet

Tim Driesen, Dieter Spileers en Robbert van den Bergh maken de Nederlandse Jersey Boys compleet. De unieke en eigen sound van Frankie Valli is gevonden in Tim Driesen, Dieter Spileers gaat het muzikale genie Bob Gaudio spelen en Robbert van den Bergh neemt de diepe bas stem van Nick Massi op zich. Samen vormen ze één van ’s werelds meest succesvolle bands: Frankie Valli & The Four Seasons. Jersey Boys vertelt het ware verhaal van deze band met onvergetelijke en tijdloze hits als“Beggin’”, “Oh What A Night”, “Can’t Take My Eyes Off You” en “Sherry”.Jersey Boys is vanaf september exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht en gaat op 22 september in première, de kaartverkoop begint zaterdag 18 mei. Eerder was al bekend dat René van Kooten de rol van ‘bad guy’ Tommie DeVito gaat spelen.

Tim studeerde muziektheater aan Laine Theatre Arts in Epsom, Engeland, waar hij na drie jaar met ‘honours’ afstudeerde. Een maand later maakte hij zijn professionele debuut in Thank You For The Music. Vele musicals in Engeland volgde: Joseph inJoseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (tour), Mamma Mia!, Bat Boy,Rocky Horror Show, Starlight Express, de Take That musical Never Forget (Mark Owen / Adrian Banks). In België was Tim te zien in onder andere Notre Dame de Paris en als Galileo in We Will Rock You. Voor de rol van Phoebus in Notre Dame de Paris won hij een Vlaamse Musical Prijs voor Beste Mannelijke Bijrol. Momenteel is Tim op West End te zien in Rock of Ages (alternate Drew en understudy Stacee Jaxx).

In 2007 studeerde Dieter af aan de musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Hij was onder andere te zien in Wicked (understudy Fiyero), Petticoat, All Shook Up – Love Me Tender, Sunset Boulevard en De Portretten Van De Koning.

Robbert studeerde aan de Amsterdamse Theater Academie en de Fontys Dans Academie. Hij was eerder te zien in Footloose, Cafe Diablo, Crazy For You, Dirty Dancing (Nederland en Duitsland), Aida das Musical (Duitsland), The Wiz, Chicago, The Producers en Petticoat. Momenteel speelt Robbert in Soldaat van Oranje – de Musical (Anton en alternate Erik Hazelhoff Roelfzema).

In 1962 hebben vier jongens uit New Jersey, aan de overkant van Manhattan, een droom: de wereld veroveren met hun muziek. Die droom wordt waarheid maar succes heeft een keerzijde…Jersey Boys was in 2005 voor het eerst te zien op Broadway en is sindsdien een van de grootste musicalhits, bekroond met 54 internationale Awards. Het vertelt het ware verhaal van Frankie Valli & The Four Seasons, vier jongens met een eigen, unieke en tijdloze sound waarmee ze de Rock’n Roll Hall of Fame haalden en meer 100 miljoen platen verkochten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies