‘Smash’ stopt na twee seizoenen

De Amerikaanse zender NBC heeft bekend gemaakt dat de serie Smash na het tweede seizoen voorgoed van de buis zal verdwijnen. Op zondag 26 mei wordt de twee uur durende laatste aflevering van Smash uitgezonden in Amerika.

Het eerste seizoen van Smash beleefde zijn premiere in 2012 en de eerste aflevering had meer dan 11 miljoen kijkers. Al snel daalde de kijkcijfers van de serie over een groep mensen die een nieuwe Broadwaymusical, over het leven van Marilyn Monroe, op de planken proberen te krijgen. De serie werd door veel critici met de grond gelijk gemaakt.

Na het eerste seizoen werden er een paar grote veranderingen doorgevoerd. Zo droeg bedenker en maker van de serie, Theresa Rebeck, het stokje over aan Josh Safran. Daarnaast besloot NBC om de serie vanaf maart op zaterdagavond uit te zenden in plaats van dinsdagavond. De meeste uitzendingen op de zaterdagavond werden door nog geen 2 miljoen Amerikanen bekenen. Deze beslissing zorgde voor veel geruchten over het vervolg van de serie, aangezien series die verplaatst worden naar de zaterdagavond vaak geen lang leven gegund zijn. Het gerucht werd gisteren bevestigd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies